| Laman Utama | | Pengenalan | | Kabinet Dapur | | Kabinet TV | | Almari Pakaian | | Renovations | TERIMA KASIH KERANA MELAYARI BLOG RASMI QASH MAJU ENTERPRISE..... KUNJUNGAN ANDA, AMAT KAMI HARGAI.... SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI 013-7423239 / 019-7579015 ATAU EMAIL KEPADA KAMI....Area JB, Skudai, Kulaijaya, Nusajaya, Gelang Patah, Ulu Tiram, Sempadan Kota Tinggi, Pasir Gudang, Masai, Plentong, Permas Jaya dan kawasan yang yang berhampiran.....KEPUASAN ANDA, MATLAMAT KAMI..... TERIMA KASIH......

Clicks Our Sponser Here With Thanks!

Sunday, March 20, 2011

KABINET DAPUR TAMAN PASIR PUTIH

Salam 1 Malaysia..

Ketika artikel ini di taip, jam sudahpun menunjukkan angka 12.20 am... namun, hanya ini sahaja masa yang ada untuk membuat entry baru blog ini.... dan hanya ketika ini saya mempunyai masa untuk membuat Sebut Harga, Invois, mengedit gambar untuk di print dan proses memasukkan gambar di photobucket serta blog di lakukan.

Tak nak bercerita panjang sangat, kali ini saya akan memaparkan low budget for kitchen cabinet ( actually, ni hanya lah nk tolong kawan2 je ). Small n simple design.... table top pun pattern lama. Saya hanya membuat pintu kabinet dan membuat kabinet atas sahaja....


[ SEBELUM ]



[ SELEPAS ]




Menggunakan 2 jenis warna bagi menyerlahkan lagi penampilan dapur agar kelihatan lebih segar. Apa yang saya harapkan, kawan saya ini gembira dan berpuas hati dengan hasil kerja saya ini. Komen anda pula, bagaimana?

1 Komen & Pertanyaan:

Nurnabilah Samsudin said...

Salam, rumah ibubapa saya pun sudah ada table top jubin. Kami ingin buat top cabinet & cabinet bwh sahaja seperti post ni. Boleh beri anggaran harga? Kami di Pontian, Johor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...