| Laman Utama | | Pengenalan | | Kabinet Dapur | | Kabinet TV | | Almari Pakaian | | Renovations | TERIMA KASIH KERANA MELAYARI BLOG RASMI QASH MAJU ENTERPRISE..... KUNJUNGAN ANDA, AMAT KAMI HARGAI.... SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI 013-7423239 / 019-7579015 ATAU EMAIL KEPADA KAMI....Area JB, Skudai, Kulaijaya, Nusajaya, Gelang Patah, Ulu Tiram, Sempadan Kota Tinggi, Pasir Gudang, Masai, Plentong, Permas Jaya dan kawasan yang yang berhampiran.....KEPUASAN ANDA, MATLAMAT KAMI..... TERIMA KASIH......

Clicks Our Sponser Here With Thanks!

Monday, January 23, 2012

KABINET DAPUR DI TAMAN SCIENTEX, PASIR GUDANG

Salam 1 Malaysia, Selamat Tahun Baru Cina 2012.

Syukur Alhamdulillah, dapat juga saya bercuti. Ye lah, kalau nk bukak bengkel pon bukan dapat nak bertukang sebab kedai-kedai cina sumer tutup. Jadi, dikesempatan bercuti ni dapat lah saya manfaatkan untuk bersama keluarga dan mengupdate blog ini.



Untuk entry kali ini saya paparkan kabinet dapur client saya yang tinggal di Taman Scientex, Pasir Gudang. Kiranya, memang dekat benar dengan bengkel saya. Syukur, senang keje.

Kabinet dapur ini lengkap dengan counter bar dengan aksesori lampu di bahagian bawahnyer.

Cuma sayangnya, gambar yang saya amek ni low quality dan sikit je yang saya sempat snap. Camera wat hal. memang dah tiba ajalnya camera ini agaknyer. :-)

Jom lihat gambar di bawah ini :





Counter bar di bahagian hadapan







Sedih juga sebab saya tak dapat nak ambil gambar banyak2 untuk paparan di blog saya. Diharapkan agar client saya dapat ambilkn gambar on behalf saya.

Sekiranya anda suka / berminat, sila lah komen di bahagian bawah entry ini atau sms / email ke no tel / email add seperti di atas.

10 Komen & Pertanyaan:

Mummy Wanna Be said...

boleh sy dapatkan quatation kabinet ni? terima tempahan dari pekan nenas tak? insya'allah rumah siap pertengahan tahun depan..

email:mrs_amar0511@yahoo.com

akudidi said...

nak quotation design camni?bentuk rumah yg sama di taman scientex.

email saya : akudidi86@gmail.com

Sam said...

Email me quotation . mazmi_108@yahoo.com

Nurul Ida Hamid said...

Boleh bg quotation x utk kabinet dpur?
alesya757@gmail.com
Tq

Ida
Taman scientex

halimI ismail said...

Email kn sy bajet untuk bual balkoni di jln merak pasir gudang.luas 14x16.halimi203@gmail.com

halimI ismail said...

Email kn sy bajet untuk bual balkoni di jln merak pasir gudang.luas 14x16.halimi203@gmail.com

Azari Azari said...

Blh bg harga utk buat kebinet dapur

Azari Azari said...

Rumah di cahaya Masai

boy said...
This comment has been removed by the author.
boy said...

Bape bajet untuk kod kcb05 bro.... Rumah single storey jaln ciku 40 kota masai... Wtsp 0197350486

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...