| Laman Utama | | Pengenalan | | Kabinet Dapur | | Kabinet TV | | Almari Pakaian | | Renovations | TERIMA KASIH KERANA MELAYARI BLOG RASMI QASH MAJU ENTERPRISE..... KUNJUNGAN ANDA, AMAT KAMI HARGAI.... SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI 013-7423239 / 019-7579015 ATAU EMAIL KEPADA KAMI....Area JB, Skudai, Kulaijaya, Nusajaya, Gelang Patah, Ulu Tiram, Sempadan Kota Tinggi, Pasir Gudang, Masai, Plentong, Permas Jaya dan kawasan yang yang berhampiran.....KEPUASAN ANDA, MATLAMAT KAMI..... TERIMA KASIH......

Clicks Our Sponser Here With Thanks!

Monday, October 17, 2011

SILING, KABINET TV & KABINET DAPUR DI LARKIN

Salam 1 Malaysia


Untuk paparan kali ini, saya akan menampilkan kelainan dalam dekorasi siling. Biasanya siling akan di hiasi dengan pelbagai corak cornice tapi kali ini lain sikit.


Pemilik kediaman jenis appartment ni memilih warna merah dan hitam sebagai warna kediaman ini.

[ SEBELUM ]







[ SELEPAS ]


Kabinet TV. Simple je. Seperti biasa saya menggunakan kemasan formica dan aluminium serta solid plywood.



Hiasan siling menggunakan plywood dan kemasan formica dan saya tanamkan downlight seperti gambar di atas.




Kabinet dapur juga menggunakan tema warna hitam dan merah serta kemasan aluminium di bahagian tepi.

Sekiranya anda berminat untuk membuat dekorasi seperti ini boleh la menghubungi saya bila-bila masa seperti talian seperti di atas. Sebutharga dan khidmat mengukur saya berikan percuma.

Terima kasih.

15 Komen & Pertanyaan:

fainie_riz said...

Salam.nk quotati0n utk kitchen kbnet mcmni.thx

fainie_riz said...

salam..thx for the response..right now blum dapat kunci rumah lg..nti dh dapat, i'll contact u..ur price quite good la.. (",)..i'll call u later

Aidah said...

Kak, kalo kabinet tv mcm akak buat ni berapa ye kos nye?boleh sms saya harganya? Saya Aidah 0127957117.tq!

azizah said...

Klu kabinet tv mcm ni brape ye?umah kat pulai indah...actually nk tny skali kabinet dapur n cornice ni...

Fatin Binti Abu Bakar said...

intersted dgn kitchen cabinet..pls send quotation boleh?exactly d same dgn gamba ni.fatinaina41@gmail.com.tq ye

Nur of Life said...

tertarik dgn kabinet kt ats ni..boleh bg harga tak sama sperti diats..

boleh email sy di amyza0105@gmail.com

diana said...

boleh bagi harga total semua ni..bg kat email sufi_diana@yahoo.com.my tq

mazura1415 said...

Tertarik juga..minta quatation bole..saya pun memang tengah mencari...

Bulan Purnama said...

menarik... saya berminat... klu design macam ni untuk rumah pangsa dalam anggaran berapa ya... area taman impian emas.
email : nordiyana86@gmail.com

Muziana Husni said...

Rumah sy ..rumah ppr agak2 bpe kalau buat cmni..bole x send quatation???

Muziana Husni said...

Rumah sy ..rumah ppr agak2 bpe kalau buat cmni..bole x send quatation???

farhana said...

nak quotation utk kabinet dapur..base L shape 10ft..upper cabinet dlm 4ft L..sbb ade tingkap..kabinet tv skali..ade transport charges utk scientex kulai x?farhananathrah@gmail.com

Siti Nur Aishah Mohd Noor said...

berapa harga tv kabinet ni utk tv 48 inche. aishah_cicak@yahoo.com. lokasi: taman scientex, pasir gudang

Ismail Hussin said...

Boleh email pada saya tak harga kitchen kabinet, tv kabinet dan hiasan siling seperti co toh ni... oyspark@yahoo.com

Nor Habibah said...

Assalamualaikum. Blh bg sebut harga bg kabinet dapur seperti di atas di norhabib87@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...